Om mig

just me

Just me

Jag är kvinnan i sylvassa stillettklackar i en snurrande tuff värld, den världen vill jag fylla med passion, det sensuella och en närvaro i livet. Det har tagit lång tid för mig när det kommer till mitt skapande jag har samlat på mig mycket livserfarenhet, gjort en del resor i världen. Haft och har så oändligt många spännande personliga möten. Via allt det här har mina tankar och känslor fått färg och form.

Konst för mig behöver inte vara att ögat sitter i pannan med två munnar under. För mig ligger det mer i betraktarens ögon och i de reflektioner du får utifrån de motiv jag skapar. Att stanna upp och behålla fokus just för att inte bli sitt arbete, ålder eller något annat materiellt, kan vi emellan åt behöva musik och skönheten – känslan i en bild som kan ge många olika reflektioner. Det kan även ge en och annan bekräftelse på den innre känslan vi bär med oss, som lycka, glädje, sorg, ledsamheter och fantastiska skratt. Ibland är kanske känslan är isolerad andra gånger kanske allt sköljer över oss på en och samma gång

Gör vad du kan, där du är, med det du har…Det räcker med en som väntar När inget annat finns och läget är något annat så är jag en okompliserad kompliserad kvinna med betraktelser från mina ögon och öron. Humor och ironi blandat med sanning i en oas av osanningar. Nog blir det en och annan geting som sticker eller så hoppar grodan fram och den rackaren är ingen prins.